Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

1.Se plătesc contribuţiile la conţinutul site-ului?

Site-ul oferă recompense în bani (0,5 E/pagină, o pagină= 300 cuvinte) autorilor de ziua de naştere. Cei care doresc să devină autori trebuie să trimită un CV actualizat la adresa vladimiradrian@yahoo.com . Dacă CV-ul este aprobat autorul trebuie să propună un titlu de articol, care trebuie să fie şi el aprobat. În această fază de început a enciclopediei se acceptă doar articole esenţiale şi importante din diverse domenii. Dacă autorul vrea să completeze un articol existent el va putea scrie la comentarii fragmentul său (însoţit obligatoriu de sursele de informare) şi conţinutul aprobat va fi adăugat în articol (vezi ,,Cum poţi ajuta site-ul”, subcapitolul ,,Elaborarea de articole enciclopedice sau completarea celor existente”).

Înainte de a scrie, autorul trebuie să citească ,, Surse de informaţii” şi ,,Cerinţe de calitate pentru articole” şi să respecte regulile şi principiile site-ului.

2.De ce există capitolul ,,Autoperfecţionare morală” într-un site enciclopedic?

Pe lângă autoperfecţionarea morală propusă de enciclopedia însăşi prin articolele sale privitoare la morală, am considerat că proverbele, aforismele şi cugetările unor personalităţi pot aduce un plus major prin forţa lor expresivă.

3.De ce există capitolul ,,Umor” într-un site enciclopedic?

Capitolul ,,Umor” nu face parte din enciclopedie, este o anexă veselă menită să refacă tonusul tuturor celor apăsaţi de grijile zilnice şi să ofere o relaxare decentă şi de bună calitate tuturor celor dezamăgiţi de vulgaritatea site-urilor de umor şi grupurilor şi paginilor de umor de pe Facebook. De asemenea, seriozitatea unui site enciclopedic are nevoie să fie ,,condimentată” şi de un umor de bună calitate pentru a fi mai bine ,,savurată”.

4.Pot prelua imagini de pe site? Şi în ce condiţii?

Poţi prelua imaginile care sunt luate de pe Flickr şi Pixabay. Dar este mai bine să mergi direct pe aceste site-uri şi să iei de acolo imaginile şi la o rezoluţie mai mare decât găseşti aici dacă ai nevoie.

 

 

Întrebări frecvente Întrebări frecvente Întrebări frecvente Întrebări frecvente

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.