Perle din CV-uri

Perle din CV-uri

1)

Datorită faptului că sunt o persoană care nu iartă imperfecţiunea, am depăşit timpul alocat realizării unui proiect important şi astfel efectul nu a fost cel scontat.

2)

La capitolul ,,beneficii dorite” o studentă menţionează respect şi apreciere, iar la ,,activităţi extracurriculare”: ,,dexteritate, ambiţie, memorie vizuală”.

3)

Vreau să ajut la îmbunătăţirea funcţionarii şi promovării companiei şi îmi face mare plăcere să lucrez cu oamenii, deoarece sunt o carte deschisă”, scrie o tânără de 24 de ani din Bucureşti. La defecte sunt trecute dorinţa de autodepăşire şi încrederea în oameni.

4)

Întrebare :,,Care dintre calităţile sau experienţele dumneavoastră profesionale credeţi că reprezintă un atu în vederea ocupării acestei poziţii?” Răspunsul candidatului : ,,Beneficiez de un metabolism ce pare să se îmbunătăţească sub presiune şi un instinct de a face ordine în haos”.

5)

,,Persoană fină, delicată, dar şi dură atunci când este necesar, nefiindu-mi frică să pun piciorul în prag, dacă lucrurile nu decurg conform programului normal”, scrie o contabilă din Bucureşti. La capitolul defecte, ea se laudă aşa: ,,câteodată ridic vocea, dar reuşesc să mă stăpânesc repede şi să mă integrez în echipă”.

6)

Un operator facturare din Buftea îşi enumeră calităţile: ,,perseverenţă, intransigenţă, competenţa, foarte multă valoare şi certitudine”.

Bibliografie

http://www.celmaibuncv.ro/2010/09/citate-amuzante-de-prin-cv-uri-adunate.html

http://www.cariereonline.ro/articol/perle-din-cv-urile-romanilor

 

Perle din CV-uri Perle din CV-uri Perle din CV-uri Perle din CV-uri

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.