Perlele elevilor 5

Perlele elevilor 5

1)

Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel.  Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei.

2)

Nu putem avea imagini poetice, pentru că textul nu e cu fotografii.

3)

Ieu cred că Harapalb îi o comedie că cine mai crede că ursu din pădure are salăţi când să ştie că urşii coboară să mănânce la tomberoane şi să se joace cu turiştii.

4)

Dimensiunea temporală e atunci când nu simţi cum zboară timpul. Lu Gigi Becali timpul îi zboară încet căi la bulău, mie îmi zboară rapid că uite că sa şi dus vara asta şi încep ploile.

5)

Comunicarea în echipă nu e când cel mai tare antrenor Reghecumf dă ordin ceva şi pe stadion fuge ăia amboulea. Vorba ceia: Dacă comunicare nu e ce dracu e?

6)

Mircea cel Mare, care prima dată a fost bătrân, stă la un discurs cu Baiazid. Acesta îl primeşte politicos, dar cu obraznicie, şi-l face în tot felul, ca pe o albie de porci.

7)

Baiazid i-a zis cel bătrân lui Mircea să facă mişto de el.

8)

Cătălina nu avea probleme financiare pentru că tatăl ei era împărat.

9)

Rolul ghilimelelor e sa ştii tu, ca eşti cititor, ca n-a zis asta autorul, ci ca a auzit pe undeva si şi-a scris repede in carneţel.

10)

Ca în poezia „Pe lângă plopii fără solzi”.

11)

Iubirea plutea în aer ca fumul de mici. Iubirea e ca fumul de mici.

12)

Simţeam că în jurnalul meu pot să îi înjur pe toţi fără să iau bătaie.

13)

Jurnalul intim al unei fete sau băiat se scrie cu ce simt ei în ziua aia. Scri de un tâmpit care nu te iubeşte şi el nici nu ştie că tu eşti romantică pentru că băieţii vor numai relaţii strict intime.

14)

Cine ştie în câte jurnale eşti tu şi habar nu ai că lumea te bârfeşte.

15)

N-am model că nu prea citesc. O să am până în sesiunea de toamnă. Dar cred că daţi alt subiect.

16)

Aş vrea să ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) şi tableta. Pentru că a fost inteligent şi insistent a făcut miliarde de dolari. Păcat că a murit tânăr, eu voi merge mai des pe la doctor. Şi poate voi face şi eu descoperiri importante, sunt pasionată de tehnologie.

17)

Eu îl admir cel mai mult pe LOUIS AMSTRONG, primul om care a păşit pe lună. A avut curaj, pentru că racheta putea să explodeze cu o bombă pusă de ruşi. De atunci, când fac ceva important zis că e un pas mare pentru mine. Dar dacă pasul a fost făcut într-un studio de filmat, cum spun unii, nu-l mai vreau ca model.

 

Bibliografie

http://www.realitatea.net/perle-bac-2013_1221399.html

http://exclusivtm.ro/perle-elevi-bacalaureat-sesiunea-de-toamna-lucrari-scrise-amuzante/

http://jurnalul.ro/stiri/observator/perle-bac-2013-646846.html

http://stirileprotv.ro/bacalaureat/bacalaureat-2013-perle-de-la-romana-n-am-model-ca-nu-citesc-o-sa-am-pana-in-sesiunea-de-toamna.html

 

Perlele elevilor 5 Perlele elevilor 5 Perlele elevilor 5 Perlele elevilor 5

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.