Perlele politicienilor 2

Perlele politicienilor 2

1)

Partidul Noua Generaţie va fi Biserica politicii româneşti, iar eu voi fi Sfântul Petru.(George Becali)

2)

Eu cu viaţa mea, în fiecare dimineaţă de când mă dau jos din pat, fac istorie.(George Becali)

3)

M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat. În schimb, Marian Iancu e obraznic şi umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă.(George Becali)

4)

Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta înseamnă că Steaua nu-şi murdăreşte tricourile decât pentru suma care merită.(George Becali)

5)

Dacă marcam un gol la început, pe urmă puteam să jucăm şi la 0-0. (George Becali)

6)

Meritul pentru titlul câştigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu şi 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu. (George Becali)

7)

Un câine dacă contracandida cu Traian Băsescu votam câinele” (Mădălin Voicu, PSD – Antena 2)

8)

Sistemul lor de fraudare a funcţionat mai bine decât al nostru ” (Victor Ponta, PSD- Realitatea)

9)

PSD nu este numai un partid de derbedei şi de golani. (Sorin Oprescu, PSD)

10)

Vă îndemn să aveţi curaj, fiecare trebuie să comunicaţi ca Rambo, fiecare veţi fi soldat universal în colegiile voastre. (Vasile Dincu,deputat PSD)

11)

Noi suntem rapidişti din tată-n fiu, în afară de fiul meu, care e
stelist. (Nicolae Văcăroiu, PSD)

12)

Domnule senator, nu aţi fost atent la cele ce urmează să spun. (Nicolae Văcăroiu, PSD)

13)

Klaus Iohannis, liderul PNLAcuma sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României.”

14)

Claudiu Pândaru :,,Şi atunci înţelegeţi-i şi pe acei oameni care sunt profesori, învăţători, educatori când se întreabă uitându-se la dvs,  domne, eu cu ce am greşit, de ce n-am reuşit ca prin muncă cinstită ca dl Iohannis să am şase case.”

Klaus Iohannis : Ghinion (2014, interviu în campania prezidenţială ; ulterior Iohannis şi-a cerut scuze).

15)

Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar: „Fără mine PRM e ca lacul fără monstrul din Loch Ness”

16)

Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor: „E îmbucurător că oamenii mănâncă pâine şi foarte mulţi oameni săraci consumă acest aliment”.

17)

Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii: „Trebuie să le ajutăm pe femei să aibă condiţii pentru creşterea copilului. Să le ajutăm cu semipreparate, să nu mai stea să cureţe cartofi.

18)

Deci ascultaţi la moşul probabilistic: pot să pună politrucii lui Iohannis jde mii de poze cu periuţa de dinţi în mînă, tot degeaba. Sînt sute de mii de români care acum, chiar acum, chiar în clipa asta, cînd voi citiţi aceste rînduri ale nemernicului guvernamental, intră în secţiile de votare să dea cu ştampila să scăpăm de Băsescu şi de minionul său, Iohannis. Acum. Chiar acum. În ţară. Relax. Luaţi cu alcool. Marş la vot să vă treacă emoţiile (Mirel Palada, consilier guvernamental şi fost purtător de cuvânt al guvernului.

19)

Vocea mea se va face auzită oriunde. Şi pe sub apă. (Marian Vanghelie, PSD)

20)

„Intervenţia mea se opreşte aici, aproape se opreşte aici, nu înainte de a vă spune dumneavoastră, copiilor şi părinţilor, că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti”. „Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decât un mesaj care nu a fost postat la 08:34, aşa cum s-a spus iniţial, ci la 09:34”.(Remus Pricopie, ministrul Educaţiei PSD)

 

 

 

Perlele politicienilor 2 Perlele politicienilor 2 Perlele politicienilor 2 Perlele politicienilor 2 Perlele politicienilor 2

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.