Texte amuzante 7

Texte amuzante 7

Japonia o să schimbe toată echipa de fotbal la pauză fără ca cineva să realizeze asta.

Dacă tu, femeie, găteşti, şi eu, bărbatul, mănânc, înseamnă că suntem făcuţi unul pentru celălalt.

Înviorat- prevăzut cu vioară

Ele fac cafele (citit invers este identic).

Maria bea că e bairam (citit invers este identic).

Cum se numesc divele lui Andi (Moisescu)?

Andive (sursa: Protv)

Studiu

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme pnetru ca nu ciitm feicrae lteira,ci cvanutul ca un irtneg!

Punctul G la femei

Unde se află punctul G la femei? În lumina ultimelor cercetări… s-a descoperit că el este situat…. la sfârşitul cuvântului SHOPPING.

Autostopul

Un tip făcea autostopul pe o stradă pustie, într-o noapte neagră şi în mijlocul unei furtuni puternice…timpul trecea… nici o maşină pe drum, şi furtuna făcea să nu vadă nici la doi paşi în faţa lui… La un moment dat apare o maşină şi se opreşte în dreptul lui… Făra să analizeze mult situaţia, tipul se urcă în maşină. Dupa ce închide uşa, se uită spre cel de la volan ..şi încremeneşte… la volan nu era NIMENI!!! Maşina porneste uşor, iar tipul, deja îngrozit, stătea lipit de scaun, fără să poată scoate vreo vorbă… Apare o curbă …tipul începe să se roage în gând să scape cu viaţă, şi exact când intră maşina în curbă, apare o mână prin geam şi roteşte volanul… Tipul, deja paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când ajunge la o curbă, mâna apare prin geam şi roteşte volanul… La un moment dat, văzând că se apropie de oraş, îşi face curaj şi sare din maşină… Intră în primul bar care îi iese în cale. Era şi ud şi înspăimântat, cere două pahare de vodcă şi începe să le povestească celor din bar experienţa groaznică prin care a trecut… Toţi rămân pe gânduri când îşi dau seama că tipul plânge, cu toate că nu era beat… După vreun sfert de oră, alţi doi tipi intră în bar, şi unul dintre ei îi zice celuilalt… Auzi, uite-l şi pe tâmpitul care s-a urcat la noi în maşină în timp ce o împingeam….!

 

Texte amuzante 7 Texte amuzante 7 Texte amuzante 7

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.